Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Cégismertető

"Fő a biztonság, mert minden életnek célja van, a cél maga az élet!"
Váczi Tünde, a RAAB Munkavédelmi szaküzletek tulajdonosa

 

A tűz és munkavédelmi eszközök beszerzése napjainkban már nem nehéz feladat.
Biztonságos, strapabíró, kényelmes és megfizethető eszközök és ruházat beszerzése annál inkább.

2007-ben mikor családi vállakozásként megalapítottuk cégünket, még csak munkavédelmi szolgáltatásokat végeztünk. Hamar világossá vált számunkra, hogy partnereinknek segítséget kell nyújtanunk abban, hogy megtalálják a kollégáik számára legmegfelelőbb védőeszközöket és ruházatot.

A szakmai tapasztalatunk is igazolta, hogy a védőeszköz és munkaruházat szoros összefüggése a szolgáltatással, a tanácsadással szétválaszthatatlan.

Hisszük, hogy a megfelelő védőeszköz és ruházat nem csak funkciójában, hanem esztétikailag és kényelmi szempontokból is megfelelő kell legyen. Úgy gondoljuk, hogy jó munkát csak komfortosan lehet végezni, mi ezért dolgozunk. Jelenleg termékeinket nem csak az ország határain belül, hanem az Unió területén forgalmazzuk. Tűzvédelmi szolgáltatást, munkavédelmi szolgáltatást kizárólag Magyarország területén, és többnyire az Észak-Dunántúli területeken végzünk.

Fontos számunkra a hosszú távú üzleti kapcsolat, valljuk és hisszük, hogy a hosszú távú együttműködés alapja a pontos elszámolás
az élet minden területén.

Hiszen fő a biztonság, mert minden életnek célja van, a cél maga az élet!