Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Rólunk mondták

"A RAAB Munkavédelmi Szaküzletek munkatársai nem csak értékesítők, hanem szakemberek is. Pontosan tudják, hogy milyen munkafolyamathoz, milyen védőruházat vagy eszköz szükséges és nekem mint laikusnak ez a legnagyobb érték. Partnereimnek szoktam Tőlük rendelni, de én marketinges vagyok, így inkább a külcsín érdekel, hogy illeszkedjen az arculati színekhez az adott munkaruha. A RAAB-nál nem kell kompromisszumot kötnöm, hiszen óriási termékválasztékukból mindig megtalálják számomra a tökéletes minőségi munkaruházatot ami még az arculathoz is illeszkedik."

Sütő Melinda
Deneris Consulting Kft.


"Kb 2016-tól dolgozunk együtt. Az évek alatt kértünk már munkaruházat logózást, de rendelkezésünkre álltak a tűzvédelmi szakértés, munkavédelmi anyagok elkészítése vagy épp felülvizsgálata esetén is. A RAAB-nál mindig pontos a munkavégzés, gyors az ügyintézés és kedves a kiszolgálás. Nem kell "szájba rágni" mire van szükségünk, 2 szóból értjük egymást!"

Vincze Tibor
Trio-Contakt Kft.


"Már 6 éve dolgozunk együtt. Köztünk egy folyamatos együttműködés van és az állandó szakmai információ csere mindkét irányba a jellemző a kapcsolatunkra. Közösen választottuk egymást és évek óta ki is tartunk a kapcsolatunk mellett, részünkről azt láttuk bennetek, hogy nincs megalkuvás a szakma mindenek előtt. A partnereinket korrekt információval tudjuk ellátni, ha szükség van rátok, akkor korrekt munkavégzésről kapunk vissza jelzést."

Tóth Gábor
ADÓÁSZ Könyvelőirodák, Kneim-GM Kft.


"2008-ban egy munkavédelmi ellenőrzés kapcsán hiányosságot találtak az ellenőrök cégünknél ezután kedves ismerősünk ajánlása útján kerestük fel Tündét, a Raab Tűz és Munkavédelmi üzlet tulajdonosát, hogy vállalja el cégünk, mint Munkavédelmi szakember ez irányú tevékenységét. Azóta dolgozunk együtt folyamatosan miközben ellátja üzemünket munkaruhával, védőfelszereléssel. Megbízható vállalkozás kedves és segítőkész hozzáállással, bármikor rendelkezésünkre áll még a szabadsága alatt sem feledkezett meg rólunk!"

Győrffy Péter
Duna belsőépítészet Kft.


"A RAAB munkavédelem a COVID ideje alatt is kifogástalan szolgáltatást nyújtott nekünk. Magas színvonalú védőfelszereléseket szállítottak házhoz gyorsan és megfelelő áron."

Garami Balázs
GBL IT Group


"Tündével 2007-re nyúlik vissza ismeretségünk, közös munkavédelmi tanulmányaink idejére. Nagyon sok segítséget kaptunk már akkoriban munka és tűzvédelmi témában, később, boltjuk megnyitásával pedig partneri kapcsolatokat sikerült kiépíteni munkavédelmi ruházatok, egyéni védőeszközök beszerzése kapcsán. Szakmai tanácsadással azóta is folyamatosan és önzetlenül segítik munkánkat. Ha egy szóval szabadna jellemeznem őket: a megbízhatóság és korrektség jut azonnal eszembe. (vagyis egy szó már nem is elég) Még nem találkoztam megbízhatóbb partnerrel, szolgáltatóval és büszkén ápolom régi ismeretségünket."

Bátor Balázs
Bátor Bt.


"Ha a céged munkatársai szakmailag felkészült és segítőkész szakemberekkel szeretnék tartani a kapcsolatot, ha szeretnék a munkavédelemhez köthető számos terméket egy helyről beszerezni, ha szeretnék zökkenőmentesen és gyorsan megkapni a rendelésüket, akkor kizárólag a Raab Munka-és Tűzvédelmi Szaküzletet ajánljuk."

Sebestyén Tibor
ügyvezető, Ökosys Zrt.


"Az oldalatokon elsősorban a lábvédelmi, a légzésvédelmi termékeket, valamint az overálokat szoktuk keresni. A gyors és pontos szállítás, valamint a megbízhatóság miatt választottunk titeket. Mindig segítetek számunkra a szakmailag legmegfelelőbb terméket kiválasztani, figyeltek arra is, hogy ár érték arányban is a legmegfelelőbb legyen!"

Pócz János
PK-Tech Hungary Kft.