Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlók, Érdeklődők!

Megújult  weboldalunk feltöltését most kezdtük meg, elérhető minden termékünk, mely előző webáruházunkban megtalálható volt. A termékkínálatot, márkaválasztékot folyamatosan növeljük, figyelembe véve a vásárlói igényeket. Minden igyekezetünk mellett előfordulhat, hogy nem találja meg a keresett terméket, kérjük forduljon bizalommal munkatársaink felé, akik segítenek abban is, hogy a webáruházban még meg nem jelent darabok is elérhetőek legyenek igény szerint.

Természetesen elérhetőségeinken szívesen adunk tájékoztatást, e-mail-es árajánlat kérésre pedig megküldjük a szükséges információkat, árajánlatunkat. Katalógusainkból tájékozódhat termékeink repertoárja felől. Üzleteinkben is szívesen állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal. Speciális nem minden esetben elérhetőek webáruházon keresztül, és az egyedi feliratozás, igényre szabott gyártás esetén nem lehet egységáras termékként kezelni. Munkatársaink segítik, és koordinálják az ilyen jellegű kéréseiket – kapcsolat fül alatt megtalálja elérhetőségeinket

Törekszünk arra hogy weboldalunk minél rövidebb idő alatt hasznos, jól kezelhető, és termékekben gazdag formában álljon az Önök rendelkezésére. Ötleteiket, javaslataikat, építő  és hasznos észrevételeiket szívesen fogadjuk.


Megértésüket és türelmüket köszönve kívánunk kellemes időtöltést oldalunk böngészéséhez

RAAB tűz- és munkavédelmi szaküzlet Munkatársai

 

 

KIEMELT PARTNEREINK